de Twain » 22 Noi 2008, 00:52
Mie-mi plac pipele Brebbia. Am una veche, Duke. E o pipa foarte mare si o fumata ma tine frecvent peste 2 ore.
De asemenea, mai am 5 pipe Brebbia din gama de 80 de lei, pe care le tin de tavaleala. Le-am strans treptat, una cate una. De ce am ajuns la cinci? Intai pentru ca sunt foarte usoare si, din aceasta cauza, comod de tinut in dinti la volan, iar in al doilea rand pentru ca am observat ca, dupa ce isi formeaza turta, se transforma incredibil. Intr-adevar, nu sunt ele prea grozave la inceput, dar treptat, fumata dupa fumata, devin din ce in ce mai bune. Trebuie doar sa ai rabdare cu ele. De-aia inclin sa cred ca turta joaca un mare rol in aceasta transformare.
In privinta punctelor de chit... mi-ati dat de gandit. Dupa ce am citit cele de mai sus mi-am scos pipele cu pricina si le-am studiat cu atentie, sub becul lampii de birou. La o prima examinare am gasit in medie cam patru puncte per pipa, dar sunt si greu de localizat. Oricum, prezenta lor nu ma streseaza d.p.d.v. estetic. Daca abia le vad eu, uitandu-ma inadins dupa ele, cum ar putea sa le vada cineva care sta la mai mult de jumatate de metru de mine? In plus, nu pot sa cer si executie de finete de la o pipa pe care o tin de tavaleala, asa cum am mai spus. Pai... m-ar seca la inima de fiecare data cand as scapa-o pe jos. Nu zic ca mi se intampla des, nu sunt un mocait, dar... mai scap si eu cate ceva din mana, ca orice om.
Despre pipele Brebbia cu spuma la interior nu stiu nimic. Am vazut si eu pipa avariata a lui Molia si m-am mirat ca s-a putut intampla asa ceva. Eu am o Savinelli cu spuma. E intreaga si fumeaza foarte OK. De-aia am o parere buna despre acest tip de pipe, ba chiar am mai pus ochii pe una de pe pipe-shop si cred ca o sa o iau la o comanda viitoare. Sunt pipe foarte bune pentru calatorii, daca vrei sa iei spuma cu tine si sa stai fara grija ca le-ai putea sparge din greseala.
[color=#ECF3F7].[/color]
The old pipe gives the sweetest smoke
- Irish proverb ---