[img]http://www.4noggins.com/images/products/thumb/GawithHoggarthBestBrown50g.jpg[/img]
Am achizitionat azi blend-ul acesta din pura curiozitate. Scumpa curiozitate ! Pe scurt: in cutie se gasesc 50 g de burley si virginie sub forma de flake. Aspectul vizual, tactil si olfactiv sunt promitatoare - culoare, taietura si textura atragatoare, aproape onctuoasa. Din pacate, vestile bune se opresc aici. De la primul fum si pana la jumatate, caci a trebuit sa renunt pentru a nu compromite pipa, persista o aroma de sapun de casa detestabila, si nu vorbesc de senzatia de sapun data de unele blend-uri aromatizate ci de sapunul de rufe, fabricat pe vremuri in spatele ogradei din lesie si grasimi rancede de porc. Iarba aceasta nu are nicio aroma, nici macar de tutun. Unde e dulceata virginiei, gustul de nuca al burley-ului, nu stiu. Singura explicatie care imi trece prin cap e ca tutunul a fost invechit, inainte de a fi ambalat in cutia vidata si sigilata frumos, intr-un depozit plin de sapunuri si colonii chinezesti. Ptiu !...
Nu inteleg cum a primit trei stele pe tobaccoreview, banuiesc ca e vorba de alt blend. Sigur e vorba de alt blend. Ar trebui sa-l atentionam, cu cele mai bune intentii, pe importator, sa nu aibe reclamatii de la vreun consumator mai sensibil.
Va aduc "proba" pentru examinare la proxima intalnire. Cine vrea sa-l fumeze o face pe propria raspundere, dar nu recomand sa-l incercati singuri acasa !