Jubilaeum Edition

Moderator: Cinabru

Cum apreciati acest tutun ?

foarte slab
0
Niciun vot
slab
1
20%
mediu
3
60%
bun
1
20%
foarte bun
0
Niciun vot
 
Voturi totale : 5

Jubilaeum Edition

Mesajde zudo » 11 Dec 2011, 15:31

[img]http://www.tabak-heinrich.de/images/medium/vauen-jubilaeum.jpg[/img]
Avatar utilizator
zudo
Membru de onoare
 
Mesaje: 694
Membru din: 04 Feb 2009, 21:48
Localitate: Bucuresti

Re: Jubilaeum Edition

Mesajde Cinabru » 13 Dec 2011, 10:36

Un mix de cavendish şi virginie, cu frumoase firicele aurii şi brune într-o tăietură tip ribbon, Jubilaeum Edition de la Vauen se recomandă de la bun început, politicos şi elegant, ca un tabac aromatic tipic. Puţin umed în cutie, are un miros clasic de bomboane cu fructe, la care se adaugă un pic de vanilie şi, parcă, ceva caramel, mireasma la care te aştepţi când deschizi un tutun aromatizat. Am preferat să îl usuc aproximativ un sfert de oră înainte de fiecare fumată, iar aroma nu s-a pierdut. Se aprinde uşor, arde fără mari probleme până la sfârşit, şi dacă nu este forţat să se înfurie nici nu înfierbântă pipa.

Gustul este în prima etapă cel al unui tutun aromatic tradiţional, potrivit pentru momentele de socializare, mai ales în prezenţa nefumătorilor convinşi că un tabac de pipă de calitate trebuie să miroasă a cofetărie. Fructe, note intense de vanilie, zaharat şi acoperind aproape de tot tutunul, din care se simte abia după primul sfert ceva din consistenţa cremoasă de cavendish sau puţin din dulceaţa de virginie. Spre jumătatea fumatei, aşa cum se întâmplă mai întotdeauna cu aromatizatele, apare o uşoară amăreală, casing-ul artificial începe să fie depăşit de tabac, o evoluţie previzibilă. Mirosul în cameră este plăcut, are un WAF ridicat, fără a fi remarcabil.

Jubilaeum Edition e un aromatic bine lucrat, clasic, din păcate fără nimic remarcabil. Un tutun potrivit pentru începători, poate fi unul de toată ziua pentru pasionaţii de ”dulcegării”. Cei care preferă aromele naturale de tabac îl pot încerca, măcar din când în când, ca o alternativă atunci când ai musafiri sau trebuie să fumezi ceva printre ”civili”. Mediu spre bun.
Avatar utilizator
Cinabru
Membru de onoare
 
Mesaje: 151
Membru din: 27 Oct 2008, 16:43
Localitate: Bucuresti

Re: Jubilaeum Edition

Mesajde atzitzi » 29 Dec 2011, 16:35

Un tutun pentru altruisti. Se pare ca eu nu sint. Nu am reusit sa trec de jumatatea bolului. Singura calitate pe care i-o gasesc, este ca odata aprins arde frumus. De la mine primeste "slab".
"Drier tobacco smoked slowly will offer you much more flavor than overly moist tobacco smoked quickly." - John Patton
Avatar utilizator
atzitzi
Membru de onoare
 
Mesaje: 253
Images: 19
Membru din: 29 Aug 2011, 15:35
Localitate: Bucuresti
Fumez pipa din: 0- 0-2011

Re: Jubilaeum Edition

Mesajde pari » 30 Dec 2011, 10:06

Raman la parerea ca: perceptiile noastre apartin momentului, la care involutar ajung ecouri din trecut; personal ma feresc sa "pun note" dupa o prima experienta :-?
Fişiere ataşate
alegere.jpg
alegere.jpg (71.96 KiB) Vizualizat de 7192 ori
Avatar utilizator
pari
Membru de onoare
 
Mesaje: 473
Images: 121
Membru din: 27 Feb 2009, 22:37
Localitate: Ploiesti


Înapoi la Vauen

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron