de alguhan » 29 Iul 2009, 10:06
O alta minune de la
Samuel Gawith, din seria
The Kendal Mayor's Collection.
[attachment=0]

- sam_gawiths_st_james_flake.gif (21.98 KiB) Vizualizat de 10200 ori
Amestecul este simplu, virginia de calitate superioara si perique. Insa proportie de perique este destul de ridicat.
Mirosul, priveliste, si umiditate tutunului la deschiderea cutiei este asemanator FVF-ului sau Sam's Flake-ului. Sintem deja obisnuiti cu calitate flake-urile de virginia de la Samuel Gawith cu aroma si gust de al lor natural, dulce si foarte satisfacator. Pe langa caracteristicile virginiei cu care sint obisnuit se adauga si un perique destul de picant dar in acelasi timp si foarte elegant. Daca nu sinteti amator de perique, nu va recomand sa fumati acest tutun. Pentru ca nu o sa gasiti dulceata si savurarea unei virginia pura aici. Cantitate mare de perique din acest amestec s-ar putea sa va dezamageasca. Insa cei care caut o savurare perfecta de perique sa pofteasca aici.
Tutunul este tare, peste medie. Virginia dulce este dominata de perique-ul picant. Dupa jumatate bolului incepe sa fie si mai tare, iar la sfarsit este si mai tare. Aceasta tarie nu m-a obosit deloc. Am putut sa savurez fiecare bol pana la sfarsit cu placere.
Nu cred ca o sa-l fumez dimineata la prima ora niciodata. Dar as vrea sa-l am permanent pe stoc. Asa ca l-am votat foarte bun.