O constatare de temei:
Doar pipa lui, celebra-i pipă,
E singura ce dă scântei.
Florin Iordăchescu din Fumuri (culegere de epigrame) (2002)
Bună ziua tuturor!
Mă bucur tare mult că pot împărtăși pasiunea pipelor cu voi și că pot citi articolele absolut interesante postate pe site. Numele meu este Dan Popescu. Sunt inginer (am terminat facultatea la Brașov) și lucrez la Centrala Nucleară de la Cernavoda. În plus, mă ocup cu mare interes și drag de o agenție de turism, culegând roadele satisfacțiilor pe care turiștii mi le oferă la întoarcere. Locuiesc în Fetești, fapt care nu îmi conferă o deschidere foarte mare în aria socializării.
Fumez pipă de peste 7 ani și am încercat să degust cât mai multe amestecuri de tutun, în timp ce dau paginile reale (adică de hârtie) ale unui roman bun care îmi cade în mână. Dacă nu găsesc un roman bun, atunci substitui acest deziderat cu ceaiul verde. Am rămas fanul câtorva amestecuri de tutun dintre care vă voi enumera câteva: Guilty Pleasure de la Ashton, Connoisseur's Choice si University Flake de la Peterson, Stanwell Vanila, Linea Epoque Antique de la Silem, tutunurile fără latakia de la Mac Baren, toate amestecurile de la WO Laesen. Lista ar mai conține putea conține câteva titluri, dar mă limitez la acestea.
Ca o realizare personală în ceea ce privește pasiunea pentru pipe, am participat în 2009 la concursul international de fumat lent pe echipe de la Debrecen. Am câștigat experiența unui concurs și plăcerea de a fuma două zile pipa printre 400-500 de pipari

O perioadă de timp, am mers la câteva întâlniri organizate la Constanța de Oleg și am avut plăcerea să întâlnesc oameni deosebiți care împărtășeșsc o adevărată pasiune pentru pipe și pentru tangentele acestora.
Închei aici scurta mea prezentare cu speranța că vom reuși să ne și vedem la un tutun și un ceai verde, cât de repede!
Fum rece tuturor!