Pe scurt, ma numesc Silviu, sunt originar din Suceava, dar locuiesc in Cluj, am 27 de ani si sunt tehnician telecomunicatii la o firma de telefonie mobila. Sunt poate cel mai nou fumator de pipa de aici, mai exact de aproximativ o luna cand curiozitatea m-a impins sa cumpar o pipa, o prostie din ebonita(stiu ca nu se poate numi pipa, dar era doar de test) si a fost altfel decat tigarile manufacturate de obicei. Recent am achizitionat un Chacom St Claude Opal exclusive, care dupa ce mi-a mancat vreo 2 nopti sa o readuc cat de cat la starea originala urmand sfaturile de aici si diverse site-uri din afara, acum mi-e mila sa o fumez. Bineinteles ca nu se compara cu ce am incercat initial si mai "pacatuiesc" savurand-o seara la cate un documentar

. Ca tutun, momentan, folosesc un amestec de virginia si burley care au o usoara aroma de aluna ce ma incanta, dar urmeaza sa incep sa experimentez mai tot ce se gaseste in comert pana sa gasesc acel amestec potrivit gusturilor mele. Deasemenea se pare ca am dezvoltat o pasiune pt pipe, mai ales cele drepte si urmeaza sa-mi incep colectia personala cat de curand. Momentan "vanez" o pipa de care sa abuzez zi de zi(eventual 2) pt ca Chacom-ul... ce sa zic, cred ca a fost dragoste la prima vedere

. Ma bucur sa ma aflu printre dumneavoastra si cu siguranta o sa fie o experienta de lunga durata din care voi avea multe de invatat si cine stie, poate o sa pot sa fiu si eu cuiva de ajutor la randul meu.