Reguli forum
Aici membrii noi se prezinta. Nu uitati sa va completati [url=http://forum.pipa-bucuresti.ro/ucp.php?i=164]profilul personal[/url] si in special orasul in care locuiti. Atentie! Inactivitatea unui membru pe o perioada mai mare de 6 luni duce la dezactivarea contului.
Salut, eu sunt Marian si am dat de voi din nevoia de a afla despre o pipa. Sincer sa fiu, habar nu aveam ca exista un forum al piparilor....dar eu am tot visat sa fumez o pipa asa ca sambata la un targ de vechituri am gasit o pipa care mi-a placut si am cumparato.Pe spatele pipei scrie MONACO DE LUXE si curiozitatea e destul de mare cam ce pipa o fi...daca are cineva cunostinta despre producatorul pipei va rog o parere.
Bine ai venit Wildbees! Daca iti mentii visul, te asteptam si la intalnirile bilunare, unde esti bine venit. In situatia in care timpul si distanta iti permit.
"Mă pot numi cum doresc, dar nu mă pot împiedica să fiu ceea ce sunt."
In principiu vreau sa vin,acum sa vedem cum stau cu timpul.Este perioada de concedii si-l mai suplinesc pe un coleg. Am vazut unde se duce discutia despre intalniri, ramane sa-mi cumpar tutun si sa ma ajute cineva cu introducerea in arta pipatului.
E ca innotul! Nu este obligatoriu sa te arunce cineva in apa, poti invata si singur! Doar sa nu comiti 2 pacate: graba si lacomia. Astea te vor ,,ajuta" sa renunti foarte repede!