Astazi mi-am facut anuntata prezenta la intalnirea de vineri dar... am sarit peste partea cu "hai sa ne cunoastem mai intai"... macar sa stiti la ce sa va asteptati
Inginer de profesie, 25 ani, lucrez la o companie ce produce echipamente medicale pentru diabetici.
Imi cheltui peste 1/2 din venit pe calatorii peste mari si tari pentru a cunoaste locuri, oameni si obiceiuri.
Citesc de la Stephen King, Bernard Werber pana la Oscar Wilde si Scott Fitzgerald Datorita curiozitatii, in ultima vreme am citit numai recomandari: Ken Follett, John Fowles.. Voi ce recomandati? De la Humidor am retinut Thomas Mann - Death in Venice (?)
Aceeasi curiozitate m-a facut si sa vreau sa va intalnesc. Am stat mereu in compania fumatorilor (se pare ca simtul umorului este mai dezvoltat printre acestia...) dar nu m-am apucat de fumat. De pipa ce sa mai zic... Sunt in etapa in care caut noi pasiuni si mi-ar face placere sa vad cum va ocupati timpul liber. Sper sa gasesc printre voi pe cineva destul de pasionat incat sa aiba rabdare sa imi si explice cate ceva
Nu am idei preconcepute si merg pe principiul: "nu poti fi pasionat de ceva ce nu ai incercat". La voi cum a inceput aceasta pasiune?
In speranta unei primiri intelegatoare,
Anca