de zudo » 17 Apr 2011, 14:52
[img]http://luxurytobaccoreviews.com/uploads/1290365063-Sutliff%20Private%20Stock%20Blend%20No.5.jpg[/img]
[quote]A robust English blend with character. Plenty of Latakia, Pressed Virginia and Burley provide the base. Perfect for fans of Dunhill My Mixture #965.
La ziua internationala am fumat un tabac foarte placut, din cele trimise de Rolando. Nu mai tin minte cum se numea asa ca am comandat cu incredere o cutie de 8 oz cu acest blend, datorita faptului ca ar avea latakia din belsug iar pretul era imbietor. Are, intradevar , latakia dar nu este dominanta iar asemanarea cu Dunhill My Mixture #965 este cel putin hilara.
In primul rand este un tabac aromatizat, cred ca seamana mai curand cu Silem's Black, dar mai putin aromat ca acesta. Baza, formata din virginie, burley si latakie (cipriota) este de buna calitate, casingul fiind inoportun dupa opinia mea. Fara aroma artificiala (pe care nu o pot identifica) ar fi fost un tutun bun spre foarte bun. Asa, insa, este o struto-camila buna de calarit de cei care vor sa treaca de la aromatice la latakii. Merge bine de dimineata, la o cafea, atunci cand simturile sunt inca amortite. Taria nicotinica este medie, umiditatea putin crescuta, arderea satisfacatoare. Mediu spre bun.