Pirate Kake

Moderator: Cinabru

Cum apreciati acest tutun ?

foarte slab
0
Niciun vot
slab
0
Niciun vot
mediu
0
Niciun vot
bun
1
100%
foarte bun
0
Niciun vot
 
Voturi totale : 1

Pirate Kake

Mesajde zudo » 13 Oct 2011, 19:19

[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSuCHoCvwgFk36hm0Er2mfX1EU0nYcqtW1Qhd2lHtqD7m5zk_KN[/img][img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSjCXKONwkPkOiJEBHuhkl4j7cxTIiVxZI2rryTUY23OL7VH2Llvg[/img]
[quote](Pressed Only) A smooth, robust blend with LOTS of exceptional Latakia accompanied by Turkish and Cavendish Cut burley. This is the blend for the Latakia lover.


La deschiderea cutiei, dupa o indelunga si frenetica despachetare, tutunul fiind ambalat in mai multe straturi de hartie pentru a impiedica uscarea, am avut surpiza unei imagini inedite: o bucata paralelipipedica de tutun compactat, construit din fasii ribbon presate, asemanator unui plug. Consistenta este friabila, usor de destramat intre degete si de adus la starea necesara pentru a umple vatra pipei, fara sisuri, pumnale sau ghilotine - cum i-ar fi stat bine unui pirat cu cutitul intre dinti, punga din piele cu tutun la brau si pipa la-ndemana. Dar este, totusi, un cake...
Mirosul este dominat de latakie. Latakie grea, intunecata, cu rare sclipiri aurii, ca niste diamante stralucind in adancul minei.
Aprinderea si arderea sunt lejere. Fumul este rece si bogat, ca o ceata de toamna, amestecata cu arome de frunze putrezite arse si rasina de brad. Burley-ul si orientalul sunt greu de aflat, tempereaza putin asprimea si ii dau o nota vaga de nuca. Pentru mine e prea multa latakie si nu una pe care sa o apreciez in mod deosebit. Primeste "bun".
Avatar utilizator
zudo
Membru de onoare
 
Mesaje: 694
Membru din: 04 Feb 2009, 21:48
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Cornell & Diehl

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron