SILLEM’S – Linea Epoque Antique, Noir Tin

Moderator: Cinabru

Cum apreciati acest tutun?

Foarte slab
0
Niciun vot
Slab
0
Niciun vot
Mediu
0
Niciun vot
Bun
1
100%
Foarte bun
0
Niciun vot
 
Voturi totale : 1

SILLEM’S – Linea Epoque Antique, Noir Tin

Mesajde Passepartout » 12 Sep 2014, 20:47

Oricând e bine-venit un aromatic. Am procurat aceasta cutie din Americi, cu toate că se găseşte şi pe la noi (rar, este adevărat). Cutia este misterioasă (nu conţine nici o indicaţie asupra conţinutului; mai mult, capacul de plastic nu descoperă decât un alt capac asemănător celui care se găseşte la conserve. După ce am pocnit conserva, un miros a triumfat – cel de ciocolată, amestecat fin cu un altul de vanilie. Recunosc, m-am lăsăt dus de miros şi mi-am umplut un bol mare. Gusturile se combină şi recombină, aromele sunt ameţitoare, iar mirosul iniţial dezvăluie un gust mult, mult mai profund.
Latakia, într-o proporţie suficientă ca să îi simt prezenţa, Cavendish negru, Virginia Light, şi un Burley ciocolatiu – cam asta poţi simţi la primele câteva fumuri...apoi...începe dansul de fructe, de ciocolată, de lămâie; la fiecare pipă fumată, alte amestecuri – ca şi cum de fiecare dată fumez altceva. Până m-am obişnuit cu acest tutun am fumat 5-6 pipe sănătoase, toate seara, toate în linişte. Cert este că tutunul acesta poate fi fumat doar seara, când gândurile îşi recapătă forma lor statică, se aşează fiecare pe la locul lui, în totală concordanţă cu gusturile pe care le lasă tutunul.
Ce este special la acest tutun? Amestecul deosebit – deşi este un tutun cu profundă tentă englezească, aromele folosite sunt clasicele aromatice nemţeşti. Aş spune... este un tutun prin care Anglia şi Germania îşi dau mâna. Aşadar, poate fi pipat cu aceeaşi plăcere şi de către un pasionat de latakia şi de către un fan al tutunurilor aromatice.
Îl recomad seara, mai exact în serile de sâmbătă, când nici o grijă nu ne apasă pentru a doua zi – merge alături un cognac bun, de un ceai uşor (verde), băut la gura sobei sau la ţeava impersonală a caloriferului. :-?
Fişiere ataşate
silem.jpg
Avatar utilizator
Passepartout
 
Mesaje: 8
Membru din: 22 Iul 2014, 11:34
Localitate: Fetesti
Fumez pipa din: 01 Oct 2007

Înapoi la Sillem's

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron