Ashton Taylor

Moderator: mrg

Ashton Taylor

Mesajde Baaron » 27 Mar 2009, 11:42

Website
http://www.ashton-taylor.com/index.html

"Produc pipe de peste 40 de ani si bucuria acestui mestesug nu a incetat niciodata. Fiecare pipa e unica precum o amprenta, fiecare bucate de briar are propria poveste in felul de curgere al grainului. Frumusetea unei pipe netede, fie birds eye grain, flame sau straight grain, nu mi-au zdruncinat preferinta pentru pipe sablate, unde poti gasi bucurie enorma urmarind lemnul moale indepartat de nisip cand acesta este suflat cu putere. Poza rezultata din structura lemnului, fie ring grain, nobly effect, sablare adanca, relieful lemnului nu va inceta sa ma uimeasca, in timp ce pipa isi da propria forma. Calirea in ulei a bolurilor e ceva ce am perfectionat in decursul ultimilor 20 de ani si la inceput a fost incercare si eroare, dar acum s-a perfectionat cu amestecarea a 3 uleiuri, care au ca rezultat transformarea pipei Ashton intr-una din cele mai bune din lume

Pentru a echilibra o pipa Ashton, acord deosebita atentia mustiucurilor executate manual din materiale ca Ashtonitul, Vulcanita si Acrilit tigrat. Ashtonitul e special produs pentru mine si nu se va matui, fiind rezistent la acid. Aceste materiale fiind forme solide, imi dau ocazia sa aduc pipa la proportii perfecte.
Intotdeauna experimentez noi nuante si am o serie de pipe in curs de lanseare sub numele de Gilt Edge, despre care voi povesti cand apare pe piata...." (Ashton Taylor)

[attachment=7]Ashton Taylor 1.jpg

[attachment=6]Ashton Taylor 2.jpg

[attachment=5]Ashton Taylor 3.jpg

[attachment=4]Ashton Taylor 4.jpg

[attachment=3]Ashton Taylor 5.jpg

[attachment=2]Ashton Taylor 6.jpg

[attachment=1]Ashton Taylor 7.jpg
[attachment=0]Ashton Taylor 8.jpg
Baaron
 
Sus

Înapoi la Producători

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron