Pagina 1 din 1

Cigar-Connoisseur - Oriental Mixture

MesajScris: 20 Apr 2009, 20:10
de Humidor
Un amestec decent dupa parerea mea, care poate fi un tutun de zi cu zi al celor care apreciaza mixturile orientale. Am probat acest tutun in diferite pipe, briar, cu si fara filtru, meerschaum, ianinte si dupa masa, in incapere si in aer liber la soare.
Cea mai buna combinatie mi sa parut a fi dupa o friptura de miel intr-o pipa de meerschaum alaturi de un muscat ottonel de Murfatlar. ::9)
I-am acordat bun, desi impreuna cu ottonelul merita foarte bun.

Re: Cigar-Connoisseur - Oriental Mixture

MesajScris: 21 Apr 2009, 13:27
de alguhan
L-am votat foarte bun.
Amestecul este atat de bine echilibrat incat, gustul condimentat al tutunurilor Basma si Katerini parca este ascuns cu precizie sub gustul dulce al virginiei si racoare a latakiei. Si totusi adaosul de virginia si latakia este foarte putin.
Este o placere sa-l fumez dintr-un meerscahum. Avand in vedere dimensiunile mari ale pipei si arderea foarte echilibrata a tutunului, am avut placere da a-l fuma aproape 2 ore de fiecare data (5 boluri pana acum)
Nu pot sa compartimentez fumul in cateva straturi. Se fumeaza cam cu acelasi gust pana la sfarsit. Doar foarte aproape de final incepe sa fie tare. Acest fum "monoton" s-ar putea sa fie o problema pentru cei care vor sa fumeze o mixtura mai de adventura.
Tutunul este foarte bogat in nicotina care m-a lasat cu un pumn in piept cateva ore. Si acesta ar putea sa fie o problema pentru unii. Totusi este o chestiune de alegere. Eu l-as fuma zilnic dar doar un singur bol. pot sa fumez al 2-lea bol daca prind si eu o combinatie cum a descris Humidor sus. (de fapt la combinatie descrisa de el as fuma orice ::50) )
Scrumul este aproape alb si foarte moale de parca ar putea parasi cu totul bolul chiar si cu o usoara suflare prin mustiuc.
Sint sigur ca o sa mai cumpar si fumez acest tutun si in viitor.