Pagina 1 din 1

Re: Raftul lui Octavian

MesajScris: 08 Iun 2011, 09:16
de mrg
Salut, Octavian si bine ai venit pe forumul PCB.
Ai o baza solida de start din ce se vede, in cazul in care si pipele pe care le ai sunt functionale.
Un prim sfat - de urgenta - ar fi sa nu fumezi dintr-o singura pipa tutunul pe care ti l-ai ales. Daca este un briar, asa cum par sa fie mai toate din fotografia ta, trebuie sa-l lasi sa se "odihneasca" intre fumate, timp de 2-3 zile. Dar astfel de sfaturi si multe altele gasesti pe forum daca o sa cauti mai atent.
Nu exista retete pt. cum sa asortezi o pipa la un a numit tutun - singura cale este cea empirica. Testezi, compari, tragi concluzii si tot asa.
Ref. la recomandari pt tutun - exista pe forum o larga sectiune de review-uri, prin urmare citeste si testeaza/gusta din cat mai multe tutunuri. Daca ai putea ajunge la o reuniune PCB cred ca ti-ar fi de folos. Vezi insa ca pe forum mai exista un timisorean, DSM, un pipar cu experienta, care cred ca te-ar putea ajuta cu ceva sfaturi/recomandari. Ia legatura cu el si, cine stie, poate puneti bazele unui Pipa Club Timisoara.
Pana atunci, fum rece!
PS - Frumos si inventiv suportul, felicitari!

Re: Raftul lui Octavian

MesajScris: 08 Iun 2011, 10:53
de mrg
Octavian, poate ca nu am inteles eu exact, dar umidificatoarele se folosesc pt. tutunuri, pt mentinerea acestora la un anumit nivel umiditate. Nu pt pipe!

Re: Raftul lui Octavian

MesajScris: 14 Oct 2011, 14:07
de gabospipes
mama, mama ce colectie...felicitari !