Pagina 1 din 1

Stockton

MesajScris: 14 Sep 2011, 12:47
de zudo
Imagine
A spun tobacco, cut in small bird's eyes. Superior cool, made from selected quality Virginia tobaccos, dark fired Kentucky and a touch of Cavendish, giving a pleasant aroma.

Blendul acesta il pot aseza intre Dark Twist si Roll Cake, atat ca aroma cat si tarie nicotinica sau asprime. Micile discuri de tutun nu sunt cele din prezentarea MacBaren de mai sus ci au o culoare mai deschisa, aurie, cu un miez inchis la culoare, corespunzator kentucky-ului si cavendish-ului. Aroma este aspra, masculina, asemanatoare cu cea a Three Nuns de la Bell's. Nu am detectat arome nefiresti.
Umiditatea este foarte scazuta, aprinderea si arderea sunt bune. Forjat, tinde sa agreseze. Tinut bine in lesa ofera o fumata indelungata si satisfacatoare.
Impresia ambientala este placuta, se asorteaza periculos de bine (pentru duduile sensibile) cu parfumurile masculine. :D Exagerand un pic, as zice ca, pe langa parfum, putini feromoni rezultati din ordinara sudoare ar putea avea un efect afrodisiac. #:-s
Taria se situeaza undeva peste medie. Fumat in graba produce ameteli, sughituri si fierbinteli la limba. Recomand o pipa mica sau, cel mult, medie, de preferat un pot.