Pagina 1 din 1

Molto Dolce

MesajScris: 07 Mai 2014, 22:16
de TLGTLC
,,Suffice it to say Molto Dolce is the Cream of the Crop. A rich and creamy texture of vanilla, caramel, and honey is applied to Burley, Virginia, and Black Cavendish."
Cred ca am gasit cel mai bun aromatic pe care l-am fumat! Atat de bun ca nu stiu cum sa mai fac mai repede rost de el!
Arde foarte bland, fumul este cremos iar gustul...mmm! Trebuie sa-i dau dreptate userului de pe tobaccoreviews care a scris ca ,,chestia asta ar trebui sa fie ilegala". Am abandonat aromaticele, dar cateodata mai simt nevoia de un mic ,,divertisment". Molto Dolce insa m-a cotropit si m-a facut sa ma indragostesc de el. Desi numele te face sa crezi ca este o ,,prajiturica" nu e chiar foarte dulce-cum e Stanwell Vanilla ci un mix perfect echilibrat intre tutun de calitate si un cassing care il completeaza perfect. Gustul de caramel este fin, delicat nu da deloc senzatia de zahar ars regasit in tutunurile care se lauda cu el. Vanilia duce mai mult cu gandul spre cea folosita in parfumerie si nu spre esenta de pus la prajituri iar mierea...mmm...miere din flori de munte!
Cred ca e primul review in care-si face loc calificativul exceptional! Nu credeam sa il dau tocmai unui aromatic unde bun reprezinta cam maximum.

Re: Molto Dolce

MesajScris: 08 Mai 2014, 18:34
de ironpriest
Salutare ! Daca nu-s indiscret de unde faci rost de el ? Multumesc !