Pagina 1 din 1

Man's Best Friend

MesajScris: 22 Aug 2011, 19:36
de zudo
Imagine
Another American Classic in the English vein. Smooth toasted Burley cubes blended with premium grade Latakia and Lemon Virginia Flake. Cased with a uniquely mild rum top dressing to produce a subtle pleasing flavor and room aroma. Perfect for fans of Barking Dog.


Nu sunt un fan al blendului Barking Dog si asta din cauza faptului ca nu l-am fumat si nici nu am auzit de el. L-am achizitionat sub impulsul, sau mai bine zis compulsiunea, de a regasi tabacul acela minunat, cadorisit de Rolando pentru intalnirea noastra festiva. Nu sunt chiar sigur, nu-mi mai amintesc foarte clar ("prietenii stiu de ce"), dar cred ca l-am bunghit.
La deschidere am gasit un mozaic de culori, taieturi si miresme. Iz de mucegai, latakie, burley, cu o consistenta de-a dreptul pufoasa. Asociind imaginea si denumirea tabacului, senzatia olfactiva sugerata este de potaie uda.
Umiditatea este, totusi, potrivita, aprinderea si arderea bune, scrum fin si uniform ...
Aromele desfasurate sunt foarte placute, o dulceata temperata, afumatura si nuca seaca, toate invaluite de un mucegai nobil, decadent. Asemanarea cu Merde de Cheval de la F&K este mai elocventa decat cea a Spillman Mixture de la E.Hoffman Co, care este mai sec, mai aspru. Casing-ul de rom este greu detectabil, o alegere fericita de data aceasta.
Tarie medie, amprenta ambientala interesanta.
Pacat ca nu este disponibil si la cutii de 8 oz. !

Re: Man's Best Friend

MesajScris: 12 Mai 2014, 16:08
de TLGTLC
Un tabac care mi-a placut foarte mult! Mirosul de potaie uda l-am regasit si eu insa fumul...fumul este magnific! Mi se pare un mixtura de-a dreptul delicioasa iar izul acela de latakie vine sa completeze de minune o virginie usor astringenta care e secondata de ,,catifeaua" burley-ului. Nicotina are exact cat trebuie iar in ceea ce priveste romul cred ca a fost adaugat foarte putin si doar unei anume parti din acest tabac. Era un ingredient pe care nu-l desluseam, abia cand am citit ca este vorba de rom am facut legatura.
Insa interesant este aspectul acestui tabac. Poate o sa va vina sa radeti dar sunt niste cocoloase care seamana cu un caca de caine uscat si sfaramat. Am pus poze, sper sa deslusiti despre ce este vorba. Pacat ca nu se gaseste pe toate drumurile...