Pagina 1 din 1

Denicare Pipe Polish

MesajScris: 25 Mar 2009, 22:39
de Valentin
Imi ofera cine un sfat despre modalitatea cea mai eficienta de a folosi Denicare briar polish. Multumesc.
denicarepipepolish.jpg
denicarepipepolish.jpg (33.58 KiB) Vizualizat de 4865 ori

Re: Denicare Pipe Polish

MesajScris: 26 Mar 2009, 13:13
de Twain
Eu inca nu am primit cutia mea de Denicare, dar pot sa-ti spun cum folosesc o pasta de lustruit asemanatoare: pun putin pe o carpa, in mai multe puncte, si las pasta sa se usuce 2-3 ore. Apoi frec bolul pipei vreme de cel putin 10 minute. Sau pana cand capata un luciu de care sa fiu eu multumit. Mi s-a intamplat sa frec la o pipa si 2 ore, dar mi-am pus un film ca sa treaca timpul mai repede. Imagine

Re: Denicare Pipe Polish

MesajScris: 27 Mar 2009, 21:40
de Valentin
Asa voi proceda si eu, multumesc!

Re: Denicare Pipe Polish

MesajScris: 08 Apr 2009, 23:50
de elekes
Astazi am cumparat un kit de reconditionare "Deni Care" pentru pipe,"Deni Care" pentru mustiuc de ebonit si un "Deni Clean" pentru vatra si gaura de fum.
De la pasta pentru mustiuc am asteptat minuni dar nu asa s-a intimplat, nu prea a avut efect la mustiucurile mele vechi.
Desi scria pe spate ca trebuie sa dai cu solutia si sa stergi cu o carpa si o sa fie ca nou, nu prea a mers desi am incercat de cinci ori pe fiecare.
Pasta pentru pipa cu imaginea de mai sus este superba, are la baza ceva ceara si a dat un luciu extraordinar pentru pipa, chiar unele pipe si-au schimbat culorile, acum au o culoare mult mai deschisa, mai frumoasa...La o pipa am observat ca dupe ce am dat cu solutia si am sters, pe carpa a ramas ceva maron, galben-portocaliu, am dat inca o data si a devenit tot mai deschisa....Chiar merita incercata pasta asta.