Pagina 1 din 1

Fete si pipe

MesajScris: 01 Mar 2010, 22:02
de Molia
Azi am petrecut ore in sir pe Pipes Magazine. Multe articole demne de studiat si de comentat la adunari pe-acolo. De luat in considerare pentru cei care isi pierdusera, asemeni mie, entuziasmul de a cauta pe net.
Printre arhivele lor am regasit si conceptul la care visam eu de calendar cu fete si pipe, doar ca ei au renuntat la partea de calendar. Vizionare placuta, iar daca avem cititori apartinand sexului frumos, poate scapa de timiditate cat sa scoata pipele in public.
http://pipesmagazine.com/blog/tag/female-pipe-smokers/

Re: Fete si pipe

MesajScris: 20 Mar 2010, 21:30
de Molia
Reclama la Stanwell, Bamboo Series. Nu mi se pare marketing convingator. O sa tin minte fata, dar pipa e mica, umbrita, vai de ea

Re: Fete si pipe

MesajScris: 10 Apr 2010, 10:50
de dairen
Facand o mica google-eala, intamplarea a facut sa constat ca avem femei fumatoare de pipa si in .ro
Nu la Bucuresti ci la Constanta Notarul Mariana Iosif, amazoana fumatorilor de pipa

Re: Fete si pipe

MesajScris: 10 Apr 2010, 21:28
de ghibortz
vai ce obosite.
dacă le tragi batice pe cap şi o găletuşă între picioare iar deasupra găletuşei o vacă... se potrivesc la fel de bine.
"hororgrafiile" sunt făcute de vreun june aspirant la anul 2 de facultate de arte...
vai mama lor.
ce să mai vorbesc de "pozele" tinerelor cu pipe "în gură"... scabroşenii...
eleva porno e fix la fel de talentată.
dar mă rog.
cum nu mă pricep eu la navigaţia cu sextant aşa nu se pricep alţii la fotografie de "magazin".

Re: Fete si pipe

MesajScris: 11 Apr 2010, 06:50
de Molia
ghibortz, respira, omule! Fotografiile alea trebuie aplaudate ca initiativa de a pune pipa si in mainile fetelor. (Daca initiativa are nevoie de o scuza, au mai mult entuziasm si sunt mai galagioase cand protesteaza impotriva situatiei actuale.) De-aici pana la inalta arta fotografica si a demonstra civililor ca pipa e ceva frumos si rafinat asezand-o pe un suport feminin de calitate e cale lunga si in nici un caz nu contez pe americani sau constanteni pentru asta. Toate artele au soarta de a deveni comerciale si a impinge valoarea spre o nisa cat mai ingusta. Nu te mai incrunta, ca daca faci riduri vor da nenorocitii vina pe fumat si ne strici reputatia!
Am lansat provocarea asta, mai in gluma, mai in serios, mai multor fotografi dar nu s-a lipit. Pot sa presupun ca daca fierbi atat de tare vei veni tu primul cu un calendar?

Re: Fete si pipe

MesajScris: 11 Apr 2010, 17:52
de ghibortz
pe 2011 promit. strângem pipele considerate a fi cele mai arătoase de la fiecare şi tragem o sesiune de foto şi facem un călindar. pun io la bătaie studio scule şi execuţie grafică restul lumii să contribuie cu pipe tutunuri ambalate drăguţ şi alte accesorii. e o idee splendidă.

Re: Fete si pipe

MesajScris: 11 Apr 2010, 21:24
de zudo
ghibortz scrie:pe 2011 promit. strângem pipele considerate a fi cele mai arătoase de la fiecare şi tragem o sesiune de foto şi facem un călindar. pun io la bătaie studio scule şi execuţie grafică restul lumii să contribuie cu pipe tutunuri ambalate drăguţ şi alte accesorii. e o idee splendidă.

Cand te referi la accesorii te gandesti la fete, nu ? ::36)

Re: Fete si pipe

MesajScris: 12 Apr 2010, 09:47
de mrg
Ideea cu calendarul am tot discutat-o, dar pana acum nu s-a intamplat nimic. Stiu ca frumos ar fi sa facem fotografii in studio, cu scule profi, lumini si alte cele, dar pana se va ajunge acolo... mai va. Cat despre ideea de aduce pipele la petit/selectat si de ales "frumoasele"... sunt sceptic! In fine, ca nu fiu acuzat de pesimism incorigibil, lansez inca o data propunerea (online de data aceasta): deschiderea unui topic/sectiuni unde fiecare sa-si posteze fotografiile cu pipe (in format redus) facute dupa inspiratia proprie. Cand se aduna volumul necesar, printr-un mecanism de vot, se pot alege 12 fotografii reusite. Cred ca este o varianta mai fezabila si imi sustin afirmatia prin faptul ca exista deja pe forum cateva fotografii reusite realizate de Pari si Twain. Si cred ca nu sunt singurii care ar putea face ceva in acest sens